Başkan Topaloğlu Tekirova’ya anaokulu kazandırıyor

Başkan Topaloğlu Tekirova’ya anaokulu kazandırıyor

Başkan Topaloğlu Tekirova’ya anaokulu kazandırıyor

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkan ve eğitime yaptığı katkılarla adından sıkça söz ettiren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesi'ne anaokulu kazandırıyor.

Belediye Başkanı Topaloğlu, söz konusu anaokulu projesi için Kemer'in tanınmış hayırseverlerinden iş insanı Halit Narin ile görüştü. Görüşmede, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çelik de yer aldı.

Başkan Topaloğlu'nun anaokulu yaptırma isteğini kabul eden hayırsever iş insanı Halit Narin, daha önce yaptığı hizmetlerle de biliniyor.

Tekirova Halit Narin İlkokulu ve Ortaokulu, Tekirova Jandarma Karakolu'nu da Kemer'e kazandıran hayırsever iş insanı Halit Narin, yaptıracağı anaokulunun inşaatına en kısa sürede başlayacaklarını söyledi.

Eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalarla Türkiye'de birçok belediyeye örnek olmaya devam eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Eğitim varsa gelecek var sözüyle çıktığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Seçimler öncesinde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Tekirova Mahallemize anaokulu yaptırmak istiyorduk. Konuyla ilgili hayırsever iş insanı Halit Narin ile görüştük ve bizi kırmayarak anaokulunu yaptıracak. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Anaokulumuzun yapımına en kısa sürede başlayacağız. Kemer'imize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR